Acum este Lun Iun 24, 2024 3:28 amAcest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 
 Recomandari generale 
Autor Mesaj
Administratorul site-ului

Membru din: Joi Mar 10, 2011 1:49 pm
Mesaje: 571
Mesaj Recomandari generale
Recomandări pentru mesajele scrise în forum
1. Căutaţi cel mai potrivit forum şi topic pentru mesajele voastre, citiţi descrierea forumului înainte de a scrie mesaj, verificaţi dacă acel subiect nu se discută în alt loc:
o Pentru a citi regulamentul forumului, ultimele anunţuri şi ştiri despre Clubul Magura9 Carp Team C&R, accesaţi forumul: Utile
o Căutaţi în Utile, este locul în care cele mai frecvente întrebări, probleme şi erori sunt detaliat tratate.
o Folosiţi motorul de căutare: Căutare.
2. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
o Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
o Spam-ul nu este tolerat sub nicio formă. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Dacă nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă. Încercaţi să nu scrieţi mesaje consecutive în acelaşi topic la interval mai mic de o zi, folosiţi butonul de modificare al mesajului. Nu umpleţi forumurile cu acelaşi mesaj, aştepaţi cel puţin o zi să vi se raspundă dacă aţi cerut suport.
o Scrieţi mesaje a caror subiect sa fie legat de Clubul Magura9 Carp Team C&R.
o Textul trebuie sa fie "normal": nu folosiţi în mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon), nu folosiţi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni prea mari sau prea mici, nu folosiţi excesiv punctuaţia (ex. ! sau ?).
o Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalţi utilizatori: nu porniţi discuţii incendiare sau în contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri, este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana, discutaţi ideea şi nu persoana.
o Forumul Clubul Magura9 Carp Team C&R este destinat audienţei generale. Mesajele pornografice sau conţinând orice alt text, imagine, link, etc. abuziv, obscen, vulgar, nu sunt tolerate.
o Membrii sunt rugaţi să respecte copyright-ul celorlalţi utilizatori, site-uri, media etc. Nu se vor afişa link-uri sau cere informaţii de warez, crack-uri, re-printing etc.
o Descrierea unui link trebuie să fie în concordanţă cu ce există pe site-ul respectiv, link-ul nu trebuie să fie referral.
o Nu includeţi imagini de pe alte servere, este suficient să puneţi un link către acele imagini.
o Codul scris în mesaj nu trebuie să depăşească 1 pagină standard (pagină A4 cu 2000 de caractere, inclusiv spaţiile dintre cuvinte).
o Reclama este acceptată numai în forumul Anunturi Publicitare. Sigur, un link, un exemplu sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament. Reclamă se consideră a fi: promovarea propriului site sau altor site-uri la care sunteţi afiliat sau nu, oferirea de domenii sau servicii de hosting plătite, servicii de instalare şi suport, recrutarea de membri pentru proiecte personale (moderatori, designeri, programatori), link/banner exchange.
3. Imaginile personale (avatarurile):
o Nu trebuie să depăşească 50kB şi 150x150 pixeli.
4. Semnătura:
o Trebuie să aibă o dimensiune rezonabilă, maxim 4 rânduri (1000 de caractere).
o Să nu conţină imagini.
5. Mesageria privată:
o Nu folosiţi mesageria privată pentru a lua contact cu administratorii şi moderatorii forumului. Dacă aveţi probleme sau întrebări, scrieţi-le în cel mai potrivit forum şi cineva se va ocupa de acel lucru.
o Nu trimiteţi mesaje cu conţinut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privată, ca mijloc de comunicare în cadrul forumului, trebuie folosită doar la cererea uneia dintre parţile aflate în discuţie.
6. Moderatorii forumului sunt singurii în măsură să rezolve cererile utilizatorilor. Dacă regulile de mai sus sunt încălcate voit şi în mod repetat, acelui utilizator i se poate şterge mesajul sau chiar contul.

7. Ajutorul este oferit exclusiv pe acest forum. Nu contactaţi membrii echipei în mod privat (prin orice metodă) pentru a cere sprijin. Utilizatorii care încearcă să contacteze în mod privat membrii echipei Clubul Magura9 Carp Team C&R pentru a solicita ajutor vor fi avertizaţi.

8. Nu uitaţi, ca utilizator al forumului aţi fost de acord cu următoarele prevederi:

"Intotdeauna administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.

Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta)."


Joi Mar 10, 2011 2:40 pm
Raportează acest mesaj
Profil
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 1 mesaj ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Translation/Traducere: phpBB România